Dongguan Homeefun Furniture Co., Ltd

Varför ditt företag behöver kontorets integritetspods?

Släpp tid: 2022-08-08 13:45:46  träffar: 15

privacy pods revolutionerar moderna kontor som vi känner till det och ger arbetarna en stress-free miljö bort från deras skrivbord och det livliga livet på ett öppet plan. Sekretessskidor är bra av flera skäl, som vi kommer att utvecklas i den här artikeln, men det är säkert att säga att de hjälper produktiviteten och erbjuder arbetare en chans att knocka - en plats däre Varje uppgift kan med säkerhet föras till slut. kan skräddarsys för att säkerställa att de är lämpliga för din omgivning. Skidor kan vara alla former och storlekar, de kan se moderna och ljusa eller professionella och sofistikerade ut.&pods har utvecklats med användbarhet i åtanke, det är bra och snyggt snyggt men det måste finnas flexibilitet och en fördel för dem för annars, skulle vi inte bara vända oss till att bygga väggar?#


IT är mycket billigare att leverera sekretessskidor än att ringa byggarna och konstrueranya väggar. Sekretessskidor är flexibla, billigare och kan skjutas runt på kontoret för att säkerställa att du hittar den bästa platsen för dem.

privacy pods är mångsidiga i sin storlek och portabilitet, de kan dämpa ljud, de är, de är Prisvärd och en attraktiv lösning på alla kontor.


3) Anställda kan gå arbete i integritet, utan distraktioner

studier visar attnär en anställd har blivit distraherad i Kontoret, det kan ta upp till 25 minuter för dem att återfå sitt fokus och komma tillbaka på rätt spår med arbete. Somni kan föreställa er är det viktigt att minska den här tiden eller eliminera den helt och med utsedda privata områden kan du erbjuda anställda ett utrymme där-101; de kan koncentrera sig.

Tidigare: No

Nästa: No